„Ivine radionice bih preporučila svakome tko nešto traži u životu, ali nije siguran sto točno traži, svakome tko osjeća da postoji nešto više od onoga što svakodnevno rutinski doživljavamo, ali ne zna gdje to naći, svakome tko preispituje sebe, svoj doživljaj svijeta i svoja uvjerenja, i svakome tko je u potrazi za osobnom istinom, koja god da ona bila.

Zašto? Na radionici postoji mogućnost da čovjek uz vrlo stručno vodstvo nađe odgovor ili smjer puta kojim krenuti i započeti potragu za svojom istinom. Čovjek se na radionici zapita što zapravo zna o sebi, a ujedno se istražujući može i dobro zabaviti.:-)

Radionicu i impresiju koju ostavlja je zapravo teško opisati riječima, jer se tamo pomiješaju emocije i doživljaji opuštanja, zabavljanja, čuđenja, istraživanja, sreće, lakoće, miješa se spontana potreba za smijanjem i ganuće, dolazi do shvaćanja ograničenja kojih nismo ni svjesni i pokušaja otpuštanja usvojenih obrazaca ponašanja.

Ono što ostaje nakon je najbitnije, to je osjećaj povezanosti sa svime, jedinstvo, zadovoljstvo i dugotrajni smiješak na licu:) Iskustvo koje treba i vrijedi ponoviti.“

Lana, Zagreb

Upišite email i preumite brošuru.

Upišite email i preumite brošuru.

bla bla

You have Successfully Subscribed!