Solar Spirit    >    Programi    >    Individualni programi

Individualni rad je mogućnost da budete vođeni prema istinskim osobnim potrebama i unaprijedite osobni wellbeing u različitim aspektima života: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom.

Kao i u svakom području tako i u području zdravlja, wellbeinga i blagostanja postoje specifična znanja, sistemi, tehnike i metode koje Vam mogu pomoći da brže i efikasnije postignete svoje ciljeve (želje) u pojedinom aspektu života. Ovo je iznimno efikasan način za preobrazbu jer ide u srž Vašeg osobnog problema/izazova.

Svatko od nas je jedinstven u Svemiru i prema tome potpuno drugačiji od drugih. Zato je nemoguće naći jedno idealno rješenje za više osoba, a da istovremeno bude jednako efikasno za svakoga. Idealno rješenje za nas jest ono, koje je skrojeno po našoj mjeri; uvažavajući sve ono što mi jesmo u pojedinom trenutku i uvažavajući okolnosti u kojima živimo u tom trenutku.

Relaksacija za Duh i Tijelo

DATUM ODRŽAVANJA: PO DOGOVORU

Program relaksacije za duh i tijelo je vrlo moćan način za regulaciju i eliminaciju psihofizičkog stresa. To je proces dubokog opuštanja i regeneracije na svim razinama bića: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj, kojim se uspostavlja prirodan protok energije u sustavu.

 

Oslobađanje Unutarnje Moći

DATUM ODRŽAVANJA: PO DOGOVORU

Oslobađanje unutarnje moći jest proces izgovaranja vlastite istine i oslobađanje vlastite unutarnje snage i ljubavi. To je proces otpuštanja svega što je nezdravo za naš duh-tijelo sustav i svega što nije za naše najviše dobro. Omogućava nam da se stvori balans na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini…

Multidimenzionalni Fitness

DATUM ODRŽAVANJA: PO DOGOVORU

To je sistem svjesnog kretanja/vježbanja koji promatra tijelo i kao skup informacija i protoka energije, a ne samo kao materiju u obliku mišića, kostiju, organa i organskih sustava.