Oslobađanje unutarnje moći jest proces izgovaranja vlastite istine i oslobađanje vlastite unutarnje snage i ljubavi. To je proces otpuštanja svega što je nezdravo za naš duh-tijelo sustav i svega što nije za naše najviše dobro. Omogućava nam da se stvori balans na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

Kroz ovaj proces oslobađamo se mehanizama, navika i uvjerenja koje nas ograničavaju da se izražavamo slobodno, prirodno i ljubavno.

To je proces usklađivanja s našom najdubljom istinom, s onim što mi istinski jesmo. To je putovanje prema sebi. Kada istinski živimo sebe naš život je u balansu.
Kroz ovu vrstu tretmana dolazite u poziciju da u životu počinjete izgovarati DA onome što je istinski dobro za Vas i NE onome što ne želite u svojem životu.
Dok pristajemo na nezadovoljavajuće odnose, nezdrave životne navike i ono što nas ne čini sretnima, upravo takav život kreiramo. Kada počnemo govoriti ne onome od čega se istinski ne osjećamo dobro, naš život se počinje mijenjati.
Ovim procesom balansira se cijeli naš duh/tijelo sustav što znači da tim procesom kreiramo zdravlje, unutarnji osjećaj radosti, mira, punoće, lakoće i slobode.

Opis procesa: Kroz razgovor i vođenu meditaciju/vizualizaciju klijent polako rastvara ograničavajuća uvjerenja o sebi, drugima i svijetu te ulazi u unutarnji prostor mira, opuštenosti, jasnoće i slobode. Postepeno utjelovljuje novu, zdravu verziju sebe i vlastitog života.

60min / 300kn skype (paket 4 tretmana 900kn)
60min / 350kn uživo (paket 4 tretmana 1050kn)

Opis procesa: Kroz razgovor i vođenu meditaciju/vizualizaciju klijent polako otpušta ograničavajuća uvjerenja o sebi, drugima i svijetu te ulazi u unutarnji prostor mira, opuštenosti, jasnoće i slobode. Postepeno utjelovljuje novu, zdravu verziju sebe i vlastitog života.

Duljina tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.
Za one koji su upisani na mailing listu Solar Spirita, cijena je niža 100kn. Na listu se možete prijaviti mailom na info@solar-spirit.net , tako da pošaljete poruku; „Molim upišite me na mailing listu!“

Upišite email i preumite brošuru.

Upišite email i preumite brošuru.

bla bla

You have Successfully Subscribed!