Program relaksacije za duh i tijelo je vrlo moćan način za regulaciju i eliminaciju psihofizičkog stresa. To je proces dubokog opuštanja i regeneracije na svim razinama bića: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj, kojim se uspostavlja prirodan protok energije u sustavu.

Otpušta se fizička i psihička napetost i stres, višak misli i emocija koje nas dovode u stanje nemira, uspostavlja se prirodan ritam disanja i otkucaja srca te se regulira krvni pritisak i frekvencija moždanih valova. Potiče se obnavljanje stanica (anabolički procesi) koji omogućavaju bržu regeneraciju tkiva, pa tako i ubrzanu obnovu svih organa i organskih sustava.

Popratni efekt je povećanje unutarnje radosti, osjećaja lakoće i povjerenja u život, te pomlađivanje.

Opis procesa: Započinje kratkim razgovorom i otkrivanjem što klijent želi otpustiti, a što dobiti tijekom tretmana. Nakon toga se klijent ugodno smjesti u sjedeći ili ležeći položaj i počinje duboko, lagano disati te je polako vođen kroz proces dubokog opuštanja i regeneracije.  Nakon procesa, ako postoji potreba, klijent može podijeliti iskustvo, impresije ili postaviti pitanja.

Terapija se može provoditi uživo ili preko skype-a.

60min / 200kn  skype

60min / 250kn  uživo

Duljina tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.

Terapija se provodi i za grupe. Ako želite da na Vašoj lokaciji održimo uvodno predavanje o ovoj vrsti tretmana i kratku iskustvenu radionicu za grupu, slobodno nam se obratite.

Upišite email i preumite brošuru.

Upišite email i preumite brošuru.

bla bla

You have Successfully Subscribed!