Multidimenzionalni fitness je fitness Novog doba.

To je sistem svjesnog kretanja/vježbanja koji aktivira fizički, emocionalni, mentalni i duhovni aspekt našeg bića. Ova vrsta treninga je specifična jer tijelo ne promatra samo kao skup kostiju, mišića, organa i svega onoga što je opipljivo.

Promatra tijelo kao skup informacija i protoka energije koji itekako ovise o svemu što činimo s njime. Fizičko tijelo se ne transformira samo pod utjecajem toga kako i koliko se krećemo, kako dišemo, što jedemo i sl. Ono je itekako oblikovano i našim mislima, emocijama te suptilnim energetskim promjenama unutar sustava. Naše tijelo je također izraz svijesti i više inteligencije koja upravlja čitavim Svemirom.

Ta inteligencija upravlja otkucajima srca, protokom krvi, izgradnjom tkiva i svim ostalim procesima u tijelu. Kada razumijemo kako djeluje i dopustimo joj da prirodno radi svoj posao ona balansira rad svakog dijela našeg sustava.

Na taj način kretanje i vježbanje postaju proces produbljivanja svjesnosti o sebi i mogućnost da kroz njih osim tijela razvijamo i  svoje mentalne, emocionalne i duhovne potencijale.

Ovakva vrsta treninga uključuje potpunu prisutnost u trenutku i percepciju o procesima koji se odvijaju. Osim kretanja/vježbanja podrazumijeva svjesno disanje, energetske vježbe, kreativne vizualizacije, meditacije i vođene relaksacije koje transformiraju informacijsko/energetsko polje.

Kroz navedene procese svijest o sebi se širi, duh/tijelo sustav se balansira i trening ima iscjeljujuće efekte na sve aspekte našeg zdravlja.

60 min, 200kn skype

60 min, 250kn uživo

Duljina treninga/tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.

Trening uključuje različite vrste kretanja i vježbanja koji se kreiraju nakon inicijalnog razgovora s klijentom (trčanje, vježbe snage, istezanja, elementi yoge, hodanje itd.) u kombinaciji sa energetsko, meditativnim i relaksacijskim tehnikama.

Upišite email i preumite brošuru.

Upišite email i preumite brošuru.

bla bla

You have Successfully Subscribed!